10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal134 de candidaţi se bat pentru nouă posturi de infirmier la SJU Târgu Jiu

134 de candidaţi se bat pentru nouă posturi de infirmier la SJU Târgu Jiu

Spitalul Județean de Urgență (SJU) din Târgu Jiu a instituit condiții draconice pentru a se evita fraudarea concursului de ocupare a posturilor de infirmiere debutante.

Au fost scoase la concurs în total 9 posturi de infirmiere debutante la 7 dintre cele mai solicitate secții din cadrul unității medicale. Candidații au fost anunțați deja că este interzis accesul în sălile de examen pentru proba scrisă din data de 1 septembrie cu următoarele echipamente și materiale: mobil, smartwatch, stații emisie recepție, materiale informare, manuale, cărți, culegeri, rezumate, formulare, dicționare, notițe, însemnări, căști audio, mijloace electronice de înregistrare și redare conectare la internet. Prezenţa lor se consideră fraudă și este eliminat candidatul. Totodată, a fost nevoie ca participanții la concurs să fie împărțiți în patru loturi.

95 de candidați pentru 7 posturi de asistent medical debutant

Din cauza faptului că la concursul de ocupare a celor 9 posturi vacante de infirmier debutant au fost validate 134 de dosare, proba scrisă va avea loc în sălile Facultății de Științe Medicale și Comportamentale din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din municipiul Târgu Jiu. Au fost întocmite tabele în care a fost realizată repartiția pe săli a candidaților înscriși la acest concurs. Aceste liste vor fi afișate și la sediul Facultății de Științe Medicale și Comportamentale. Este concursul cu numărul cel mai mare de candidați din ultimele luni.

La nivelul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu sunt în derulare și alte concursuri de angajare de personal administrativ, tehnic și medical. Astfel, au fost scoase la concurs și 7 posturi de asistent medical debutant. „Pentru că la concursul de ocupare a celor 7 posturi vacante de asistent medical debutant au fost validate 95 de dosare, proba scrisă va avea loc în sălile Facultății de Științe Medicale și Comportamentale din cadrul Universității «Constantin Brâncuși“ din municipiul Târgu-Jiu, pe data de 07.09.2022. Repartiția pe săli a candidaților înscriși la acest concurs va fi afișată și la sediul Facultății de Științe Medicale și Comportamentale. Intrarea în sălile de examen se va face la ora 08:00, proba scrisă urmând să înceapă la ora 09:00”, anunţă SJU Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS