8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocal(GALERIE FOTO) Cum arată bucătăria de la Spitalul „Filantropia“

(GALERIE FOTO) Cum arată bucătăria de la Spitalul „Filantropia“

Bucătăria de la Spitalul Municipal „Filantropia“ din Craiova a fost renovată și utilată. Investiția a fost făcută cu fonduri de la bugetul local și din bugetul unității medicale.

Astfel, blocul alimentar de la Spitalul Filantropia a fost renovat, utilat și dotat cu aparatură de ultimă generație, după cum a anunțat, pe Facebook, primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

Potrivit edilului, au fost renovate zonele ce deservesc sala de mese și blocul alimentar din clădirea Maternității, executându-se lucrări de zidărie și recompartimentare, lucrări de turnare a șapei, schimbarea în totalitate a circuitelor de instalații electrice și sanitare, schimbarea tocăriei și montarea de gresie și faianță. De asemenea, sala de mese dar și blocul alimentar au fost dotate cu mobilier și aparatură modernă, fiind achiziționate cuptoare electrice și pe gaz, plită electrică, hote și ventilatoare profesionale, precum și trei noi camere frigorifice.

Toate lucrările de renovare și dotare au fost finanțate de Primăria Municipiului Craiova și din fonduri proprii ale Spitalului Filantropia, după cum a mai precizat Olguța Vasilescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS