24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljViceprimarul comunei doljene Greceşti a murit în Grecia

Viceprimarul comunei doljene Greceşti a murit în Grecia

Viceprimarul comunei doljene Greceşti, Daniel Sorin Calu, a murit sâmbătă, în timp ce se afla în vacanţă în Grecia. Se pare că acesta ar fi suferit un accident vascular şi a încetat din viaţă. Daniel Calu se afla în vacanţă alături de soţie şi de cei doi copii când a avut loc tragedia. În acest moment, trupul neînsufleţit al edilului se află în Grecia şi urmează să fie repatriat în România, pentru a fi înmormântat. Acesta avea doar 44 de ani.

Prietenii şi cunoştinţele viceprimarului deja au început să transmită mesaje de condoleanţe către familie. „Dumnezeu să-l odihnească! Nu realizez, nu-mi vine a crede că Sorin al nostru, prietenul nostru nu mai este cu noi. Odihnă veşnică, vei rămâne în sufletele noatre mereu, prietenul nostru şi omul nostru drag. Te vom iubi şi ne vom aduce mereu aminte de chipul tău drag. Rămas bun, prietene!“, a scris un prieten.

Daniel Sorin Calu avea funcţia de viceprimar în comuna Greceşti, însă îndeplinea atribuţii de primar, după ce primarul comunei a fost găsit incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate.

Citeşte şi: Bate vântul în declaraţiile de avere ale şefilor ISU Dolj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS