15.6 C
Craiova
vineri, 7 octombrie, 2022
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Un muncitor a murit strivit între două ţevi metalice

Olt: Un muncitor a murit strivit între două ţevi metalice

Un muncitor de la o societate din Slatina a murit, joi după-amiază, după ce a fost prins între două ţevi metalice, a transmis IPJ Olt.

Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că, la o societate comercială cu specific producţie ţevi metalice, din municipiul Slatina, a avut loc un accident de muncă, iar la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Slatina. 

”Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din municipiul Slatina, angajat al unei societăţi comerciale cu specific producţie ţevi metalice, în timp ce se afla la padul de alimentare al maşinii de retezat, ar fi fost lovit de o ţeavă, iar ulterior ar fi fost prins între două ţevi. 

La faţa locului s-au deplasat un echipaj al ambulanţei şi un echipaj SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, fiind constatat decesul”, a anunţat IPJ Olt.  

Trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea efectuării necropsiei. 

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS