22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPedofilul pensionar din Craiova, arestat preventiv

Pedofilul pensionar din Craiova, arestat preventiv

Pedofilul pensionar din Craiova, reţinut ieri, în urma mai multor acuzaţii de agresiune sexuală asupra unor copii, a fost arestat pentru 30 de zile.

Acesta locuia pe strada Gârleşti din Craiova şi ademenea copiii vecinilor cu dulciuri, apoi îi conducea în curtea sa, unde îi agresa sexual. Potrivit poliţiştilor, acesta se dezbrăca, le arăta organele sexuale unor micuţi de 5, 6 şi 8 ani, apoi îi punea să le atingă. Părinţii copiilor şi-au dat seama că se întâmplă ceva ciudat când au observat că micuţii începuseră se se joacă similar şi acasă. Atunci au început să le pună întrebări şi copiii au povestit ce se întâmplase.

Pensionarul pedofil a avut mai multe victime

Din cercetările iniţiale ale poliţiştilor, se pare că bărbatul ar fi avut cel puţin patru victime minore pe care le-a agresa sexual. „În fapt, la data de 4 iulie, un minor şi o minoră, de 5 şi 6 ani, din Craiova, s-ar fi deplasat la locuinţa bărbatului, unde cel în cauză, în urma practicării unor jocuri, și-ar fi expus organele genitale şi i-ar fi determinat pe minori să le atingă. De asemenea, din cercetări poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul ar fi procedat similar în luna mai, victimă fiind o minoră de 6 ani, din Craiova.

Tot din cercetări poliţiştii au stabilit că bărbatul, în cursul anului curent, în timp ce se afla în curtea locuinţei sale împreună cu o altă minoră de 8 ani, ar fi atins-o în zona feselor, şi-ar fi expus organele genitale şi ar fi determinat-o pe aceasta să le atingă“, au mai precizat poliţiştii doljeni. În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, miercuri“, au declarat poliţiştii doljeni.
Potrivit unor surse, pensionarul pedofilul locuia cu soţia şi ar avea şi un băiat care ar fi plecat în străinătate.

Magistraţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au decis arestarea preventivă a bărbatului.

Citeşte şi: Craiova, învăluită din nou în mirosul de la groapa de gunoi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS