25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljContinuă căutarea copilului dispărut din Călărași

Continuă căutarea copilului dispărut din Călărași

Un băiat, de zece ani, din comuna doljeană Călărași, a dispărut de acasă, joi după-amiază, iar familia a sesizat Poliția Dăbuleni prin apel de urgența 112. Copilul a fost căutat de polițiști, jandarmi și voluntari atât joi, cât și vineri. Acțiunile de căutare a băiatului, posibil înecat în Dunăre, pe raza localității Sărata, comuna Călărași, a fost reluată sâmbătă dimineață.

Intervine ISU Dolj – Garda de Intervenție Bechet, cu 1 echipaj de prim ajutor și 1 ambarcațiune, precum și echipa de scafandri ISU MH + ISU DJ (4 subofițeri).

Adrian Ionuț Velcea, în vârstă de zece ani, a plecat, în jurul orei 14.00, cu bicicleta, pentru a se juca cu alți copii, şi nu a mai revenit la domiciliu.

Semnalmente: înălţime 1,50 m, aproximativ 30 de kg, părul negru, tuns scurt.

La momentul plecării de la domiciliu era îmbrăcat în pantaloni scurți de culoare închisă, tricou roșu, iar în picioare purta pantofi sport de culoare albă.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la minorul dispărut sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS