20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjRecomandare de purtare a măștii în incinta Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu

Recomandare de purtare a măștii în incinta Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu recomandă ca angajații și alte persoane care vin la unitatea medicală să poarte mască de protecție.

Având în vedere creșterea numărului de cazuri confirmate SARS-CoV-2 la nivel național și nu numai, în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu se recomandă în continuare purtarea permanentă a măștii de protecție în vederea limitării răspândirii virusului.

Recomandarea a fost făcută de medicul epidemiolog Dumitru Vlăduț, coordonatorul Serviciului de Prevenire al Infecțiilor Asociate Asistenței Medicale (SPIAAM) din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Aceste recomandări se adresează întregului personal angajat al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, cât și pacienților, aparținătorilor, vizitatorilor, practicanților sau altor persoane care intră în instituție.

De asemenea, persoanele care vin la sediul administrativ pentru a depune dosarele de participare la concursurile de angajre sunt rugate să poarte mască de protecție.

În ultimele 24 de ore au fost raportate 17 noi cazuri de coronavirus în Gorj (11 la persoane vaccinate). Totodată, la Secția Boli Infecțioase din Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu sunt internați 10 pacienți COVID.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS