6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCopil de 10 ani, rănit de o creangă desprinsă dintr-un copac din Parcul Central din Târgu Jiu

Copil de 10 ani, rănit de o creangă desprinsă dintr-un copac din Parcul Central din Târgu Jiu

Un băiat de zece ani a ajuns joi la spital, după ce a fost lovit de o creangă căzută dintr-un copac din Parcul Central, din Târgu Jiu.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un minor a fost lovit de o bucată de lemn în zona Parcului Central.

Patrula de Siguranță Publică și polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale s-au deplasat la Secția UPU Gorj, unde au luat legătura cu bunica minorului, stabilind faptul că în ziua respectivă, în jurul orei 10.30, în timp ce se afla în zona amfiteatrului în Parcul Central din municipiul Târgu Jiu, împreună cu bunica sa, minorul a fost lovit de o creangă care s-a desprins dintr-un copac, de la o înălțime de câțiva metri, fiindu-i provocate leziuni la nivelul brațului superior drept.

Minorul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, fiindu-i acordate îngrijiri medicale de specialitate. S-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, copilul rănit în Parcul Central nu a avut nevoie de internare, deși a suferit o fractură. A fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe, unde a primit îngrijiri medicale de specialitate. Nu a avut nevoie de operație, iar mâna i-a fost imobilizată într-o fașă specială și a mers acasă. Mâna era fracturată, au precizat reprezentanții SJU Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS