17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCursa Craiova - Roma şi retur, anulată. O cioară a încurcat planurile Wizzair

Cursa Craiova – Roma şi retur, anulată. O cioară a încurcat planurile Wizzair

Cursa Craiova – Roma şi retur a fost anulată. Zborul Wizzair din această dimineaţă de pe Aeroportul Internaţional Craiova cu destinaţia Roma nu a mai avut loc. Şi zborul de la Roma la Craiova a fost anulat.

De fapt, aeronava companiei Wizzair apucase să efectueze manevrele de decolare, dar a lovit o pasăre şi s-a defectat. Aşa că avionul a rămas la sol, iar cei 130 de pasageri de la bord au fost debarcaţi. Aeronava trebuia să decoleze la ora 6.45 spre Roma şi să revină din capitala Italiei. Ambele zboruri au fost anulate, spre nemulţumirea pasagerilor de la Craiova, care au aşteptat în zadar să le fie pusă la dispoziţie o altă aeronavă. Singurele variante oferite de Wizzair a fost o reprogramare a zborului sau returnarea banilor plătiţi pe bilet.

„Aeronava Wizzair care trebuia să ajungă la Roma a suferit o defecţiune. În plin proces de decolare a lovit o pasăre, o cioară din câte se pare, iar una dintre paletele de la motor s-a rupt. Avionul nu a mai putut decola şi ambele zboruri Craiova – Roma au fost anulate. Pasagerii au avut varianta să se reprogrameze pentru o altă zi sau să solicite contravaloarea biletului“, a afirmat Oana Răducănoiu, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS