19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTârg de joburi în IT, la Craiova

Târg de joburi în IT, la Craiova

-

Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică a Universităţii din Craiova organizează astăzi până la ora 17:00, în foaierul Teatrului Național din Craiova, cea de-a treia ediție a Târgului de carieră Jobs4IT. La eveniment participă cele mai importante firme specializate în domeniul tehnologiei cu sedii în Craiova, Bucureşti, Târgu Jiu, Piteşti şi Sibiu.

Sunt peste 250 de locuri de muncă doar pentru studenţi. Peste 250 de locuri de muncă sunt disponibile în cadrul târgului. Cele 17 companii româneşti şi internaţionale care îşi vor prezenta oferta de locuri de muncă pentru studenţii şi ablsolvenţii UCV sunt: Caphyon, CERT DIGITAL, Coding School Club, Continental România, CS Group România, Empact, Endava, Forvia/Hella, Grupul QFORT / Casa Noastră, Juniper Networks România, Logiscool, Netrom Software, Operative, Pirelli, RoWeb, Sugar CRM, Syncro Soft.

Rectorul Universității din Craiova, prof. univ. dr. Cezar Ionuț Spînu, a deschis oficial târgul de carieră Jobs4IT 2022, care a precizat că aceasta este cea de a treia ediţie.

Şi angajatorii şi-au prezentat oferta. La firma Hella de exemplu, peste 90% dintre angajaţi sunt chiar absolvenţi ai Universităţii din Craiova, după cum a precizat chiar reprezentanta companiei prezentă la Târgul de joburi.

Au fost prezenţi inclusiv reprezentanţi ai companiilor din alte judeţe care colaborarează cu Universitatea din Craiova, cum ar fi firma Continental Sibiu care se va extinde şi oferă şi joburi cu lucru la distanţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS