17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Cursa spre Rhodos, inaugurată cu un flashmob pe Aeroportul Internaţional Craiova

(VIDEO) Cursa spre Rhodos, inaugurată cu un flashmob pe Aeroportul Internaţional Craiova

-

Moment inedit pe pista Aeroportului Internaţional Craiova(AIC). Primul zbor charter spre Rhodos, Grecia, a fost inaugurat cu un flashmob în stilul Zorba Grecul al trupei de dance Dance Beat.

„Zorba Grecul la Craiova! Am început să petrecem greceşte chiar de la îmbarcarea primului zbor charter spre Grecia. Trupa Dance Beat ne-a încântat cu un flashmob în stilul Zorba Grecul, direct lângă avionul TAROM, care a decolat către Rhodos. Şi tu te poţi îmbarca în fiecare marţi, până în septembrie, dacă îţi rezervi vacanţa la orice agenţie locală“, se arată pe pagina de Facebook a AIC.

„În acest an, Aeroportul Internațional Craiova oferă, pe lângă zborurile regulate, zboruri charter către unele dintre destinațiile preferate ale românilor: Dubai, Antalya, Hurghada, Monastir, Rhodos și Zakynthos. De altfel, pofta de călătorii a turiștilor se vede și în numărul de pasageri care au ales să zboare de pe aeroportul din Craiova: peste 160.000, de la începutul anului și până în prezent“, a scris pe FB şi preşedintele CJ Dolj, Cosmin Vasile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Directorul Direcției Energie din cadrul CEO, reținut

Procurorii DNA-Secția de combatere a corupției l-au reținut pe...

ȘTIRI GdS