22.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAgresor sexual, liber în autobuzele din Craiova

Agresor sexual, liber în autobuzele din Craiova

Un incident grav a fost făcut public de o femeie din Craiova! Femeia a povestit că fiica sa, de 11 ani, a fost agresată de un individ, într-un autobuz care a plecat din Piaţa Centrală. Se pare că agresorul este un bărbat cu probleme psihice, care nu este la prima faptă de acest fel. De altfel, după dezvăluirea femeii, mai multe persoane au povestit că au păţit acelaşi lucru în ultimi ani. Întrebaţi despre acestă situaţie, poliţiştii doljeni au precizat că s-au autosesizat.

Incidentul, care a avut loc vineri, a fost făcut public pe Facebook pe data de 28 mai.

„Vineri, dupa terminarea orelor, a ales să ia abutobuzul din Piata Centrala, pentru a ajunge acasă. Se asează pe scaun. Lângă ea se aşează un individ care începe să o interogheze cum o cheamă, unde se duce, etc. Ea îl evită. El nu-i dă pace şi ea se panichează. El începe să îi sărute mâinile, ea deja intră în stare de alertă. Se duce lângă o doamnă mai în vârstă, motivand psihopatului că este bunica ei. Autobuzul plin de oameni. Nimeni nu reacţionează. Nimeni! Copilul începe să plângă. „Bunica” nu vrea să-şi asume rolul fals, pentru a salva situaţia. O ignoră şi coboară. Fetiţa, deja panicată, cu individul langă ea, care se ţinea scai, coboară la urmatoarea staţie.

Individul coboară cu ea şi continuă să o agreseze verbal, comportamental. Pe Evi o bufneşte plânsul. Mă sună disperată să îmi spună printre suspine că nu scapă de el. Că e lângă ea şi îi e frică rău. Într-un final, şoferul autobuzului vede incidentul de pe trotuarul staţiei, îl remarcă pe individ şi pe fetiţa disperată care plangea cu un telefon la ureche şi intervine. Îl loveşte pe psihopat şi ia copilul în faţă, pe locul din dreapta şoferului”, a povestit femeia.

Copile şi tinere, agresate de ani buni

Postarea mamei fetiţei de 11 ani a adus sute de comentarii. Unele condamnă pasivitatea călătorilor din autobuzul cu pricina, iar altele lipsa de reacţei a autorităţilor. Se pare că individul care a agresat fetiţa de 11 ani nu este la prima faptă de acest fel.

„Şi mie mi-a marcat copilăria acest individ! Trebuie neapărat să se ia măsuri! Și acum simt fiori când îmi amintesc ce stări aveam atunci când il vedeam că intra în autobuz”, a scris o tânără.

„De 15-16 ani îl ştiu pe tipul ăsta. Obişnuia să aibă acelaşi comportament când eram şi eu în generală. Ajungea să fie foarte violent când cineva se lua de el. E incredibil că, după atâta timp, este încă in libertate. Refuz să cred că nu s-a făcut nici o plângere”, a susţinut o altă tânără.

O copilă a povestit că a păţit-o de două ori, cu acelaşi individ. „Acest nebun m-a hărţuit de două ori, în autobuz şi odată pe stradă. Voia să mă bată. Oamenii sunt de doi bani, nu ajută nici măcar un copil”, a susţinut copila.

Agresor sexual, liber pe străzile din Craiova

O altă tânără a povestit că a trecut printr-un incident asemănător în urmă cu mai mulţi ani. A reuşit să scape, iar un grup de tineri i-au făcut dreptate.

„A tras de mine să mă dea jos din autobuz, mi-a pus mâna pe fund. Aveam doar 13 ani! Am inceput să urlu în autobuz și nimeni nu a zis absolut nimic. Până la urmă am coborât și m-am băgat într-un grup de băieți și fete de vreo 18-19 ani, am început să plâng și le-am zis de respectivul. Pot să spun că, în ziua aia, și-a luat o mamă de bătaie de cred că o ţine minte toată viața. Am depus și plângere la poliție, dar răspunsul a fost că nu au ce face dacă nu au o probă reală”, a comentat tânăra.

O altă femeie a povestit că a fost agresată în timp ce se afla în maşină, după ce urmărise o tânără. Ambele au depus plângere. Se pare că fără nici un rezultat.

Alte persoane au susţinut că individul este cunoscut de ani buni în Craiova.

„Îl cheamă Mihăiță Nebunu. Asta face de când mă știu. Se ia de fete, unora le pune și mâna pe fund și nimeni nu face nimic! Îl găsiți mereu pe la Sara sau Pelenedava”, a explicat o altă persoană.

Poliţiştii spun că s-au autosesizat

Întrebaţi despre incidentul de pe data de 27 mai, reprezentanţii IPJ Dolj au precizat pentru GdS că s-au autosesizat în urma mesajului făcut public de mama fetiţei de 11 ani.

„În data de 28 mai, în urma unor informații apărute pe o rețea de socializare, poliţiştii Secției 4 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală. În continuare se desfășoară activități pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și luarea măsurilor legale”, au explicat oamenii legii.

Potrivit unor surse judiciare, în cursul zilei de duminică, mama fetiţei de 11 ani a depus o plângere penală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS