19.5 C
Craiova
luni, 27 iunie, 2022
Știri de ultima orăLocalDoljSe ridică fundaţiile chioşcurilor de la Rotonda, după articolul din GdS

Se ridică fundaţiile chioşcurilor de la Rotonda, după articolul din GdS

După materialul din Gazeta de Sud referitor la fundaţiile unor chioşcuri vechi care au rămas ani de zile pe un trotuar de la Rotonda, Primăria Craiova s-a mobilizat şi a început eliberarea zonei. Astăzi, o echipă de muncitori a săpat cu ajutorul unui excavator întreaga zonă, pe toată lăţimea trotuarului. Fundaţiile au fost înlăturate cu totul, dar şi restul de asfalt de pe trotuar. Cel mai probabil, pe întreg segmentul se va turna asfalt nou. Perimetrul pe care se lucrează a fost încercuit şi se lucra la foc continuu.

Crengile din faţa semaforului, înlăturate

Nu au fost uitate nici crengile copacilor din curtea Spitalului de Neuropsihiatrie din Craiova. Ele împiedicau vizibilitatea şoferilor către semaforul suspendat deasupra străzii, în intersecţia străzilor Calea Bucureşti cu Horia. Dacă veneai dinspre Institut, semaforul de sus nu se mai vedea aproape deloc din cauza crengilor mai multor copaci, crescute prea mult şi netoaletate. Astăzi problema s-a rezolvat complet, iar semaforul se vede în totalitate.

Semaforul este vizibil acum
Semaforul este vizibil acum

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Drumurile naționale din Oltenia, întreținute cu 98,5 milioane de...

Drumurile naționale din Oltenia, întreținute cu 98,5 milioane de euro. Banii vin prin CNAIR pentru DRDP Craiova și cele șase secții.

ȘTIRI GdS