19.5 C
Craiova
luni, 27 iunie, 2022
Știri de ultima orăActualitateRectorii din toată ţara vor veni la Craiova

Rectorii din toată ţara vor veni la Craiova

Rectorii tuturor universităţilor din România vor veni la sfârşitul lunii octombrie la Craiova. Oraşul va găzdui şedinţa Consiliului Naţional al Rectorilor. Cu acest prilej se va organiza şi o festivitate aniversară pentru a marca 75 de ani de la înfiinţarea Universităţii din Craiova. Festivitatea se va desfăşura la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova.


„La sfârşitul lunii octombrie vom avea o şedinţă a Consiliului Naţional Rectorilor la Craiova, ocazie cu care vom face şi o festivitate prin care vom marca cei 75 de ani de la înfiinţarea Universităţii din Craiova, la Teatrul Naţional, cu invitaţi din administraţia locală, centrală, ambasade, parteneri strategi şi bineînţeles, toţi rectorii din România vor f prezenţi la şedinţa Consiliului Naţional al Rectorilor. Dacă îmi permiteţi, pot spune că, în perioada 27-30 octombrie, Craiova va deveni polul academic al României”, a subliniat Cezar Spînu, rectorul Universităţii din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Drumurile naționale din Oltenia, întreținute cu 98,5 milioane de...

Drumurile naționale din Oltenia, întreținute cu 98,5 milioane de euro. Banii vin prin CNAIR pentru DRDP Craiova și cele șase secții.

ȘTIRI GdS