11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFlorin Mergea își face Academie de tenis la Târgu Jiu

Florin Mergea își face Academie de tenis la Târgu Jiu

Tenismenul gorjean Florin Mergea își deschide Academie în orașul natal Târgu Jiu. Academia de tenis „Florin Mergea” va funcționa începând cu data de 1 iunie.

Sportivul colaborează în acest sens cu un club de tenis local, Elite.

„Aici, la Târgu Jiu, unde totul a început cu clubul de tenis Elite, am crescut frumos și este timpul pentru următorul pas: deschidem împreună porțile Academiei de Tenis Florin Mergea. Începem de ziua lor, a copiilor, 1 iunie 2022, pentru ca de acolo pornește totul, din copilărie.

Alături de echipa mea voi ghida fiecare pas al lor spre înalta performanță, ținând cont de fiecare aspect al personalității lor și al calităților lor atletice.

Experiența m-a învățat că înainte de a deveni jucător de top mondial trebuie sa fii un om complet. Pentru detalii și înscrieri vă rugăm sa ne contactați la următorul număr de telefon: +40767.298.919”, conform unui anunț postat pe pagina de socializare a tenismenului Florin Mergea.

Acesta a câștigat în carieră 7 titluri ATP. A jucat la simplu, dar și la dublu. E evoluat și pentru lotul național de tenis. Este de mai mulți ani cetățean de onoare al municipiului Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS