12 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalȘoferul care a ucis o femeie pe trecere de pietoni avea o alcoolemie de 1,77 grame la mie

Șoferul care a ucis o femeie pe trecere de pietoni avea o alcoolemie de 1,77 grame la mie

Șoferul care duminică a ucis o femeie pe o trecere de pietoni din Târgu Jiu avea o alcoolemie de 1,77 grame la mie.

Angajatul Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Gorj a fost între timp arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă și alte două infracțiuni.

Soțul victimei a fost, de asemenea, rănit și se află în prezent internat în spital.

Reamintim că, duminică, o femeie, de 57 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a murit după ce a fost lovită de o mașină pe o trecere de pietoni din apropierea Parcului Central din municipiu.

Din cercetările efectuate a reieșit că un bărbat, de 47 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe bulevardul Constantin Brâncuși, din direcția străzii Tudor Vladimirescu către Piața Centrală, ar fi acroșat un bărbat, de 52 de ani, și o femeie, de 57 de ani, ambii din Municipiul Târgu Jiu, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc permis, marcat și semnalizat corespunzător.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea bărbatului, care a fost preluat și transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar femeii i-a fost acordat primul ajutor, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare de către echipajul medical prezent la fața locului, constatându-se decesul acesteia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS