12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(Video) Tineri bănuiţi că ar fi tâlhărit un alt tânăr, reţinuţi de poliţişti

(Video) Tineri bănuiţi că ar fi tâlhărit un alt tânăr, reţinuţi de poliţişti

-

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova au reţinut, în cursul zilei de ieri, un tânăr de 27 de ani, iar astăzi, un tânăr de 22 de ani, ambii din Craiova, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Din cercetările efectuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal întocmit la data de 4 martie a.c., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, a reieşit că tinerii, în cursul aceleieaşi zile, ar fi abordat un tânăr, de 29 de ani, din Craiova, care se deplasa pe strada Prelungirea Bechetului cu autoturismul proprietate personală, iar după o înțelegere prealabilă, s-ar fi deplasat împreună în cartierul Făcăi, unde, prin acte de violenţă, l-ar fi deposedat de mai multe bunuri, creându-i un prejudiciu de aproximativ 8.800 de lei.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, cei doi tineri au fost identificaţi la scurt timp, fiind desfăşurate activităţi pentru depistarea acestora, întrucât se sustrăgeau de la cercetări, în vederea administrarii probatoriului şi luarii măsurilor care se impun.

Astfel, la data de 6 martie a.c., tânărul de 27 de ani a fost depistat de poliţişti şi condus la sediul poliţiei pentru audieri, fiind reţinut, pentru 24 de ore şi ulterior prezentat instanţei de judecată care a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

Seara trecută, tânărul de 22 de ani a fost depistat de poliţiştii de frontieră, în Aeroportul Otopeni, fiind ulterior preluat de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova şi condus la sediul poliţiei pentru audieri.

În urma probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar cursul zilei de astăzi a fost prezentat instanţei de judecată care a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS