10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal(VIDEO) Poliţia Locală a pus la pământ un gard şi o magazie

(VIDEO) Poliţia Locală a pus la pământ un gard şi o magazie

Poliţia Locală a pus la pământ un gard şi o magazie. Poliţiştii locali din Craiova au dispus, luni, demolarea unei magazii şi a unui gard care fuseseră construite fără autorizaţie. Mai mult, o parte din construcţii ocupau demeniul public al municipiului, respectiv o suprafață de teren din curtea Liceului „Traian Vuia“.

Acţiunea Poliţiei Locale, în tandem cu angajaţi ai Regiei de Administrare a Domeniului Public din cadrul Primărie Craiova, a fost chiar filmată şi postată pe pagina de socializare a instituţiei. O practică frecventă a Poliţiei Locale Craiova, care anunţă, pe Facebook, fiecare acţiune a sa, cu explicaţiile de rigoare şi cu legea care susţine intervenţia în sine.

https://www.facebook.com/politialocalacraiova.ro/videos/pcb.288008516776980/405139137953332

„În această dimineață, polițiștii locali împreună cu angajatii RAADPFL Craiova, au procedat la desfiintarea a doua construcții executate fără forme legale, ce ocupau în mod abuziv terenul proprietate a municipiului Craiova. În cauză, s-a dispus demolarea unei magazii din strada General Dragalina și a unei împrejmuiri în urma careia o suprafață de teren din curtea Liceului Traian Vuia intrase în folosința exclusivă a proprietarului unui imobil aflat în vecinatatea liceului. Având în vedere că beneficiarii construcțiilor fără forme legale au ignorat prevederile legale și somațiile Poliției Locale, s-a procedat la desființarea acestora în baza Legii nr. 50/1991 privind autorizarea lucrărilor de construire, de către operatorul autorizat al Primariei Municipiului Craiova, pe cheltuiala persoanelor care au încălcat legea“, este anunţul Poliţiei Locale Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS