10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalLiberalii pun tunurile pe noul viceprimar al Craiovei: „Diaconu nu va putea nici să ascută creioanele“

Liberalii pun tunurile pe noul viceprimar al Craiovei: „Diaconu nu va putea nici să ascută creioanele“

Liberalii pun tunurile pe noul viceprimar al Craiovei, Răzvan Diaconu, după trădarea la care au luat parte în ședința ordinară de luni a Consiliului Local.

Diaconu s-a autopropus viceprimar, consilierii PSD au aprobat tacit, apoi au votat în consecință și așa Olguța Vasilescu s-a ales cu un viceprimar PNL, dar cu viitor de PSD. În urma celor întâmplate luni, consilierul local PNL și președinte PNL Craiova, Marian Vasile, a luat atitudine, acuzând modul în care a acționat primarul Craiovei. „Tot ceea ce ne dorim este să contribuim la dezvoltarea Craiovei. Din păcate, demersurile noastre se lovesc de jocurile subterane de interese de la vârful Primăriei Municipiului Craiova. În ședința Consiliului Local de azi, 28.02.2022, propunerea noastră de viceprimar nu a mai ajuns la vot.

Lia Olguța Vasilescu s-a folosit de metodele ei clasice – suveica, pișcotul, nuiaua – pentru a rupe din tabăra PNL un consilier, pe care l-a autopropus candidat. A vorbit Răzvan Diaconu, dar cu glasul și cu vorbele Olguței. Dacă ați auzit de Diaconu, bine. Dacă nu, nu ați pierdut nimic. Oricum, nu veți auzi de el nici ca viceprimar. Evident, adunătura de consilieri PSD, care nu au curaj nici să se lege la șireturi fără ordin de la Olguța, a votat pentru, chiar dacă nu le-a convenit“, a scris Marian Vasile, pe Facebook.

Liberalii pun tunurile pe noul viceprimar. „Lia Olguța Vasilescu ne-a făcut un bine, pentru că ne-a arătat pe cine trebuie să dăm la o parte. Craiovenilor le-a făcut un mare rău“

Liderul PNL Craiova a continuat tirul la adresa primarului. „Și, ca bomboana pe colivă, au mai atras un trădător pe numele lui, chiar dacă nu contează, Daniel Stoian. Sunt oameni pentru care nu e vorba de politică și de administrație publică, ci doar de interese, meschine și mărunte, chiar dacă au valoare mare în bani. Într-un fel, nouă, Lia Olguța Vasilescu ne-a făcut un bine, pentru că ne-a arătat pe cine trebuie să dăm la o parte. Craiovenilor le-a făcut un mare rău.

Răzvan Diaconu, noul viceprimar al Craiovei

Ca viceprimar, Diaconu nu va putea nici să ascută creioanele, pentru că LOV ține mult la creioanele ei. Va avea doar onoarea de a fi una din multele unelte cu care Olguța rezolvă afacerile urât mirositoare. Oricum, bucuria nu va fi de lungă durată. Coada de topor a Olguței va fi scurtă, de data asta, pentru că Biroul Politic Local al PNL Craiova se va întruni de urgență pentru a vota excluderea celor doi fripturiști. Este o experiență care ne întărește și care ne face să fim și hotărâți în lupta contra celor care au uzurpat conducerea Craiovei.Doi oameni fără căpătâi aveam și noi și fix pe-ăia i-a furat Olguța. De fapt, nu e clar dacă i-a “furat”, i-a cumpărat sau i-a amenințat că le leagă șireturile între ele!“, a mai menționat Marian Vasile.

Ar mai fi de spus că Răzvan Diaconu și Daniel Stoian au fost puși pe lista de consilieri locali PNL de către Nicolae Giugea (în prezent în tabăra lui Ludovic Orban la partidul Forța Dreptei), în perioada în care acesta își depusese candidatura la funcția de primar al Craiovei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS