14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Două femei și un bărbat, anchetați pentru contrabandă cu bijuterii

Gorj: Două femei și un bărbat, anchetați pentru contrabandă cu bijuterii

Două femei și un bărbat din Târgu Jiu sunt anchetați pentru contrabandă cu bijuterii aduse din Turcia.

Astfel, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Gorj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Polițiștii au depistat în trafic, în municipiul București, un bărbat, de 45 de ani și două femei, de 41 și 20 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care ar fi introdus în țară, prin Vama Giurgiu, mai multe bunuri, respectiv 360 de grame bijuterii din aur și 359 de obiecte vestimentare și încălțăminte, purtătoare de mărci notorii, achiziționate din Turcia, în scopul comercializării, fără a le supune controlului vamal.

Pentru documentarea activității infracționale, au fost efectuate astăzi, 25 februarie, trei percheziții domiciliare, în municipiul Târgu Jiu, în urma cărora au fost descoperite și indisponibilizate 110 grame de bijuterii din aur, 2.500 de obiecte de îmbrăcăminte/încălțăminte, purtătoare de mărci notorii, 26.906 euro și 70.000 de lei.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, pentru continuarea cercetărilor.
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și de sprijinul polițiștilor Secției 18 Poliție – Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS