8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi tineri din București și Pitești, răniți grav într-un accident cu un ATV la Rânca

Doi tineri din București și Pitești, răniți grav într-un accident cu un ATV la Rânca

Accident de ATV la Rânca. Doi tineri din București, respectiv Pitești, au ajuns duminică la spital, după ce s-au răsturnat cu un ATV la Rânca, în județul Gorj.

Din cercetările efectuate, polițiștii au constatat că o tânără, de 22 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un ATV pe DN 67 C Rânca, din direcția Vârful Păpușa către Novaci, într-o curbă la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-ar fi răsturnat. În urma impactului, atât conducătoarea, cât și pasagerul motociclului, un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș, au suferit leziuni și au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat că tânăra nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Testatarea cu aparatul etilotest nu a putut fi posibilă, tinerei fiindu-i recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul, pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere. Potrivit ISU Gorj, un elicopter al SMURD va ajunge la Târgu Jiu pentru a o transporta pe tânăra de 22 de ani la un spital din București.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS