15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDouă persoane rănite într-un accident în Slatina

Două persoane rănite într-un accident în Slatina

Două persoane, dintre care un minor, au ajuns ieri seară la spital după ce au fost implcate într-un accident rutier pe strada Banului, din municipiul Slatina.

Potrivit primelor infromații oferite de reprezentanții IPJ Olt, la data de 27 decembrie, ora 20:43, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat printr-un apel de urgenţă 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Banului, din municipiul Slatina.

În eveniment au fost implicate două autoturisme, din care unul condus de un tânăr în vârstă de 19 ani, iar celălalt de o femeie, în vârstă de 37 de ani, ambii din municipiul Slatina.

Potrivit sursei citate, în urma coliziunii, 2 persoane, din care femeia, de 37 de ani, și un pasager al autoturismului condus de aceasta, respectiv o minoră, în vârstă de 14 ani, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS