17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA fost desemnată firma care va face studiul de fezabilitate al drumului expres Craiova-Lugoj

A fost desemnată firma care va face studiul de fezabilitate al drumului expres Craiova-Lugoj

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anuţat, miercuri, că a fost desemnat câştigătorul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate destinat construcţiei drumului de mare viteză Craiova- Drobeta Turnu Severin- Lugoj.

A fost desemnat câștigătorul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar construcției drumului de mare viteză Craiova – Drobeta Turnu Severin – Lugoj, au postat reprezentanți ai Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. pe pagina sa de facebook.

Miercuri, 22.12.2021, a fost desemnat câstigătorul contactului Elaborare Studiu de Fezabilitate „DRUM DE MARE VITEZĂ CRAIOVA – DROBETA TURNU SEVERIN – LUGOJ”.

Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea EGIS ROMANIA SA – SEARCH CORPORATION S.R.L.– ITALROM INGINERIE INTERNATIONALA SRL – GEOSTUD S.R.L. – ECO GEODRUM S.R.L. – EGIS INTERNATIONAL SAS.

Valoarea ofertei câștigătoare este de 92.755.765,47 lei fără TVA.

Durata contractului este de 43 luni de la data de începere (din care 36 de luni – Studiul de Fezabilitate).

Realizarea acestui drum de mare viteză va face posibilă reducerea timpului de călătorie și creșterea vitezei medii de deplasare între localitățile Craiova si Lugoj, precum și conectarea cu viitoarele drumuri expres Craiova – Pitești, respectiv Craiova – Târgu Jiu.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestațiilor/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS