10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcea. Accident cu patru autoturisme pe DN 7, la Golești

Vâlcea. Accident cu patru autoturisme pe DN 7, la Golești

Accident cu patru autoturisme pe DN 7, la Golești. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că traficul pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea a fost blocat la kilometrul 167+950, în zona localităţii Goleşti, judeţul Vâlcea, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme.

Din primele cercetări, este vorba de o coliziune între patru autoturisme, rezultând rănirea ușoară a unei persoane. Un bărbat a fost transportat la spital. Cauza ar fi neadaptarea vitezei la condițiile de drum. Șoferii nu fost testați cu aparatul alcooltest, dar rezultatul a fost zero.

De fapt, potrivit IPJ Vâlcea, două accidente rutiere au avut loc, duminică, pe drumurile din județ. Evenimentele s-au petrecut pe DN 7, la Golești (limita cu Budeștiul) și pe DN 67, la Pietrari. Din primele informații, la Pietrari ar fi vorba de o coliziune între două autoturisme, în urma impactului o persoană fiind rănită ușor. Victima a refuzat transportul la spital. Echipajele SMURD au ajuns la fața locului și au acordat îngrijiri medicale victimelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS