20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljFlash Lighting pune becuri şi în Parcul "Romanescu"

Flash Lighting pune becuri şi în Parcul „Romanescu”

Firma Flash Lighting Services SA, operatorul care asigură întreținerea iluminatului public în orașul Craiova, încheie cu primăria Craiova contract şi pentru întreţinerea iluminatului din Parcul „Romanescu”.

Şi până la această dată tot Flash Lighting se ocupa de mentenanţa iluminatului din parc, dar începând din anul viitor, societatea va prelua în concesiune toată reţeaua de iluminat din cea mai mare grădină publică a oraşului.
Delegarea serviciului de iluminat din Craiova către SC Flash Lighting s-a făcut în anul 2015. Acum, societatea va primi prin concesiune şi iluminatul public din Parcul „Romanescu”. Drept urmare, primăria Craiova va încheia o anexă la contractul din 2015 prin care va preda spre administrare tot iluminatul din parc. Primăria va preda firmei care întreţine iluminatul bunuri în valoare de 6.648.118,73 de lei. Firma care se ocupă de iluminat va prelua cei 505 stâlpi plus corpurile de iluminat şi încă alţi 212 stâlpi plus corpurile de iluminat, precum şi întraga instalaţie de iluminat şi electrică din incinta parcului.


„Parcul a fost reabilitat în anul 2015 pe fonduri europene şi este încă pe contract, dar pentru partea de menentenanţă se ocupă operatorul nostru de iluminat. Chiar dacă nu era modificat inventarul domeniului public în sensul de a i se da în concesiune şi acest obiectiv. Această modificare nu implică alte costuri. Se face o anexă la contract în care se completează inventarul domeniului public în ceea ce priveşte sistemul de iluminat şi cu iluminatul din parc. În anul 2022 iese de sub corecţie şi se va ocupa în totalitate firma Flash Lighting de el, au spus reprezentanţii primăriei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS