6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdministratiePreședintele PNL Craiova, Marian Vasile: Nu este prevăzută nicio alianță la nivel local cu PSD

Președintele PNL Craiova, Marian Vasile: Nu este prevăzută nicio alianță la nivel local cu PSD

Membrii PNL Dolj l-au felicitat, ieri, pe Nicolae Ciucă pentru învestirea în funcția de prim-ministru al României și au întrezărit, astfel, o speranță pentru craioveni. PNL Dolj nu prevede nicio alianță, la nivel local, cu PSD. Vor fi atenți la orice derapaj și vor vota doar lucrurile care sunt în beneficiul craiovenilor.

,,Am toată încrederea că prin prezența colegului nostru, domnul senator Ciucă, în fruntea Guvernului Craiova va recupera, cu pași repezi, decalajele pe care le avem față de alte orașe, gen Cluj sau Oradea. Am văzut că pune accent pe conectarea prin infrastructură rutieră a regiunilor istorice. Exact ceea ce nu s-a făcut din 1989 până în prezent în regiunea noastră. Nu suntem conectați la Europa și la orașele principale din țară”, a spus Marian Vasile, președintele PNL Craiova.

PNL Dolj nu prevede nicio alianță la nivel local

Deși la nivel național, PNL și PSD au ajuns să întemeieze împreună un Guvern, la nivel local, PNL Dolj nu prevede nicio alianță cu cei de la PSD. Vor fi de acord doar cu lucrurile benefice și nu vor trece cu vedere nimic.

,,În acordul la nivel național nu este prevăzută niciun fel de alianță la nivel local. În continuare aplicăm politica craiovenilor și taxăm orice derapaj. Suntem de acord cu lucruri benefice, deși sunt destul de puține, în interesul craiovenilor”, a precizat Marian Vasile.

90% din bugetul Craiovei e din taxe și impozite

Membrii PNL Dolj nu sunt de acord cu propunerile care privesc mărirea taxelor și impozitelor în Craiova.

,,Noi, consilierii PNL, nu agreăm aceste creșteri pentru simplul fapt că doamna primar nu reușește să găsească alte soluții de a finanța, de a aduce proiecte europene, ci pur și simplu pune taxe cetățenilor. Aproape 90% din buget se face pe taxe și impozite. Să dublăm taxele pe Horeca, pe spațiu, în condițiile în care noi nu știm dacă în anul 2022 vor fi deschise, mi se pare destul de descurajant pentru a investi în orașul Craiova. Ceea ce ne interesează pe noi este să dezvoltăm orașul Craiova, să nu ne mai plece copiii din oraș, să creăm un climat și un standard al vieții ridicat”, a mai spus președintele PNL Craiova.

Marina Andrei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS