17 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocal(VIDEO) Şi-a etalat măiestria în folosirea cuţitului şi a ajuns la Poliţie

(VIDEO) Şi-a etalat măiestria în folosirea cuţitului şi a ajuns la Poliţie

Un minor de 17 ani, din comuna doljeană Amărăştii de Sus, a ajuns la Poliţie după ce şi-a etalat măiestria în folosirea cuţitului. Tânărul se afla în Parcul „Nicolae Romanescu“ din Craiova împreună cu încă trei tineri, fiind surprins de camerele de supraveghere în timp ce lua la ţintă o bancă, cu cuţitul.

Imaginile au fost vizionate de poliţiştii locali, în dispeceratul aflat la sediul Poliţiei Locale, iar tânărul cuţitar a ajuns, ulterior, la Secţia 2 Poliţie Craiova. Acesta a fost identificat în baza imaginilor video, potrivit unui anunţ postat pe pagina de socializare a Poliţiei Locale.

„Un grup de tineri, aparent liniștii, ce se plimbau în Parcul «Nicolae Romanescu», au ajuns la poliție, în urma comportamentului neadecvat și a purtării/folosirii de arme albe în spațiul public. Cel mai «viteaz» dintre aceştia, arunca la țintă, cu un cuțit care avea lama de 15 cm lungime, în băncile aflate pe aleile parcului. În urma intervenției polițiștilor locali din cadrul Secției Romanești și a probelor oferite de Biroul Supraveghere Video, tinerii au fost identificați și conduși la sediul Poliției Locale, unde au fost aplicate măsurile legale. Pentru tânărul care a folosit o armă interzisă în spațiul public, M.I., de 17 ani, din comuna Amăraștii de Sus, au fost întocmite actele de cercetare premergatoare, ulterior fiind predat Secției 2 Poliție pentru continuarea cercetărilor“, a anunţat Poliţia Locală Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS