9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljParcări asfaltate pe sărite

Parcări asfaltate pe sărite

O parcare care deserveşte un cvartal de blocuri din cartierul craiovean Nicolae Titulescu a fost sărită de la asfaltare. Toate parcările şi aleiile din zonă au fost modernizate.

Locatarii din Blocul A1-A2 din cartierul Nicolae Titulescu se plâng că parcarea care deserveşte cele două clădiri este singura care a rămas neasfaltată. Restul parcărilor din zona blocurilor de pe bulevardul Nicolae Titulescu şi strada Florilor, inclusiv aleile au fost asfaltate în primăvara anului 2017. De atunci şi până în prezent singura parcare rămasă fără asfalt este parcarea din faţa blocului A1.

Locatarii din respectivul imobil spun că este „un caz unic”, să se asfalteze toate parcările şi aleile din cartier şi doar această parcare să rămână de pământ, plină de gropi şi bălţi. „Parcarea noastră este singura neasfaltată. La celelalte blocuri s-a asfaltat, nu mai au probleme cu gropile, bălţile. Aici nu ştiu ce s-a întâmplat. Noi parcă nu facem parte din cartier. Poate terenul este proprietate privată, dar nouă nu ne spune nimeni nimic. Dacă este aşa ar fi şi mai rău, când vine proprietarul, noi rămânem fără parcare”, spune un locatar din blocul A1, scara 4, Nicolae Titulescu.

Parcările care deservesc celelalte blocuri au fost asfaltate


Într-adevăr parcarea dintre blocurile A1 şi A2, în spatele Complexului de „la groapă este şi la acest moment una de pământ. Aici nu s-a pus nici o lopată de asfalt. Au fost amenajate aleile, dar parcarea este plină de gropi şi praf, iar când plouă de nămol şi bălţi. Locuitorii din cele două blocuri se întreabă nedumiriţi, de ce au uitat autorităţile această parcare? Va fi aceasta asfaltată vreodată sau în acest loc va apărea în curând un imobil multietajat sau altă construcţie?

Parcare, bloc A1


Am întrebat la Primăria Craiova care este situaţia juridică cu parcarea din faţa blocului A1 din cartierul Nicolae Titulescu.Răspunsul a fost că terenul cu pricina este proprietate privată şi din acest motiv a fost exceptat de la modernizare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS