5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoi tineri care au plecat fără să plătească benzina, cercetați de polițiști

Doi tineri care au plecat fără să plătească benzina, cercetați de polițiști

Polițiștii de investigații criminale din Corabia au efectuat, ieri, două percheziții domiciliare, în județul Teleorman, la locuințele a doi tineri bănuiți de furt calificat și infracțiuni rutiere. Unul dintre ei a fost reținut.

Cei doi au alimentat, fără să plătească, de la două stații peco din Corabia, dar au și mers cu plăcuțe de înmatriculare care aparțineau altor mașini.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Olt, din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 20-23 octombrie, doi tineri, de 18 și 21 de ani, ambii din județul Teleorman, ar fi alimentat carburant, în valoare de 800 de lei, de la două stații peco din orașul Corabia, pe care nu l-ar fi plătit. Totodată, aceștia ar fi folosit două seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare, aparținând altor autoturisme, existând suspiciunea că au fost sustrase.  

În urma probatoriului administrat, tânărul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni de furt calificat și două infracțiuni de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat .

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de  Poliție Județean Olt.

La activități au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman .

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS