-4.5 C
Craiova
miercuri, 26 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăLocalTineri cercetaţi după ce au furat portofelul unei femei din Târgu Jiu

Tineri cercetaţi după ce au furat portofelul unei femei din Târgu Jiu

Două persoane ce sunt acum cercetate pentru infracțiunea de tâlhărie au fost prinse în flagrant de polițiștii locali, duminică, 14 noiembrie, în jurul orei 17.00.

Este vorba despre doi tineri, în vârstă de 18, și respectiv 16 ani, acuzați de tâlhărie de o femeie în vârstă de 66 de ani.

Femeia a relatat că în ziua respectivă a mers la un bancomat pentru a retrage o sumă importantă de bani, iar în timp ce se afla pe strada Comuna din Paris, și se deplasa către domiciliu, cei doi tineri i-ar fi sustras, prin violență, portofelul în care avea suma de 7.400 lei.

Aflați pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, polițiștii locali au fost sesizați de către un bărbat cu privire la cele întâmplate, iar la scurt timp cei doi tineri au fost prinși. Asupra acestora a fost găsit portofelul ce conținea suma de 7.400 lei, acesta fiind restituit persoanei păgubite.

Cei doi au fost imobilizați și predați organelor de cercetare penală pentru continuarea cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Membru al unei grupări de cămătari, după gratii

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au dispus menţinerea arestului preventiv faţă de un bărbat deferit justiţiei într-un dosar de camătă, șantaj, trafic de persoane și proxenetism. Bărbatul a fost arestat în decembrie 2020, iar de atunci a rămas după gratii. Alături de bărbatul arestat preventiv au fost trimişi în judecată alţi şapte inculpaţi, membrii unei grupări infracționale care acționa încă din 2016 în județele Dolj și Argeș, după cum susţin procurorii DIICOT.

ȘTIRI GdS