5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljVitezomani și o femeie sub influența drogurilor, prinși în traficul din Craiova

Vitezomani și o femeie sub influența drogurilor, prinși în traficul din Craiova

Vitezomani și o femeie sub influența drogurilor, prinși în traficul din Craiova. În ultimele 48 de ore, peste 100 de polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj, Biroului Rutier Craiova, formaţiunilor rutiere din cadrul subunităţilor precum şi poliţişti de ordine publica au desfășurat acțiuni, pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente de circulație,

În cadrul acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au depistat 218 conducători auto care nu au respectat prevederile legale, fiind aplicate astfel 218 sanctiuni. Dintre acestea, 113 sancţiuni au fost date pentru depăşirea vitezei legale. Sancțiune s-au ridicat la peste 60.000 de lei. Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 21 de permise de conducere şi au retras 10 certificate de înmatriculare. Totodată, polițiștii au constatat 15 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Cu 114 km/h pe Calea București

În timpul acțiunii, poliţiştii au depistat un bărbat de 41 de ani, din Craiova, în timp ce conducea pe strada Calea Bucuresti, din Craiova, un autoturism cu viteza de 114 km/h, viteză stabilită cu aparatul radar.
De asemenea, poliţiştii au depistat un bărbat de 33 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Dacia, din localitate, cu viteza de 103 km/h.
Cei în cauză au fost sancționaţi conform OUG 195/2002. Ca măsură complementară le-au fost reţinute permisele de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Prinsă la volan sub influența drogurilor

În timpul aceleiași acțiuni, poliţiştii rutieri au oprit pentru control pe strada Carol I, din Craiova, un autoturism condus, de o femeie de 31 de ani, din localitate.

Femeia a fost testată cu aparatul alcooltest care a indicat un rezultat negativ. De asemenea, cea în cauză a fost testată şi cu aparatul Drug Test care a indicat un rezultat pozitiv.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Citește și: 11.725 de cazuri noi și 389 decese în ultimele 24 de ore


ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS