13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA găsit un portofel cu aproape 1.600 de euro în el şi l-a dus la poliţie

A găsit un portofel cu aproape 1.600 de euro în el şi l-a dus la poliţie

O femeie din Craiova a dovedit că omenia încă există. Aceasta a găsit un portofel cu o sumă consistentă de bani în el şi l-a dus imediat la poliţie.

„Ieri, 21 octombrie, la sediul Secţiei 6 Poliţie Craiova, s-a prezentat o femeie de 52 de ani, din Craiova, pentru a preda un portofel găsit, pe o stradă din localitate, care conţinea documente de identitate şi o sumă de bani. În scurt timp, polițiștii au identificat proprietarul de drept, o femeie de 36 de ani, din Craiova, căreia i-a fost restituit portofelul. Acesta conţinea documente de identitate, precum şi suma de 1.580 de euro şi 50 de lei. „Femeia a manifestat recunoştintă, mulţumindu-le atât poliţiştilor, cât şi femeii care a demonstrat ce înseamnă responsabilitate şi spirit civic. Îi mulţumim femeii care a oferit un exemplu şi tuturor cetăţenilor care vin în sprijinul nostru!“, au transmis poliţiştii.

Poliţiştii au menţionat, de asemenea că, însuşirea unui bun găsit sau ajuns din eroare ori în mod fortuit în posesia altei persoane, care nu îl predă autorităților în termen de 10 zile, constituie infracțiune. În acelaşi timp, poliţiştii doljeni recomandă cetăţenilor să nu ţină în portofel şi datele referitoare la codul PIN al cardurilor bancare sau alte asemenea date de autentificare.

Citeşte şi: Cum vor recupera elevii cele două săptămâni de vacanță

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS