22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMasca de protecție, obligatorie indiferent de valoarea incidenței, în Dolj

Masca de protecție, obligatorie indiferent de valoarea incidenței, în Dolj

Purtarea măștii de protecție devine obligatorie, îndiferent de valoarea incidenței, în localitățile din Dolj, potrivit hotărârii nr. 195 din 11. 10. 2021 adoptată de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. 

Astfel, se va purta masca în toate spaţiile publice închise, în mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, în spaţiile comerciale, precum şi în spaţiile publice deschise aglomerate ori în care se pot crea aglomerări spontane, cum ar fi, fără a se limita la acestea, pieţe, târguri, bâlciuri, talciocuri, spaţiile comerciale, staţiile pentru transportul în comun.

Prin excepţie, nu este obligatorie purtarea măştii de protecţie pentru persoanele aflate în locurile de muncă situate în spaţii închise, cu condiţia prezenţei unui număr de maximum 10 persoane pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare şi cu asigurarea unei distanţe de un 1 metru între ele, iar în zonele
respective nu este permis accesul publicului sau al altor lucrători. Excepţia nu se aplică în cazul spaţiilor închise comune.

Hotărârea adoptată astăzi la nivel județean și documentul cu măsurile aplicate pot fi consultate mai jos.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS