14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorj: 18 dosare de violență domestică, înregistrate în ultima săptămână

Gorj: 18 dosare de violență domestică, înregistrate în ultima săptămână

În perioada 1-7 octombrie, polițiștii gorjeni au intervenit în 18 cazuri de violență domestică, ocazie cu care au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, lovire sau alte violențe și amenințare.
 
În 11 dintre cazuri, poliţiştii care au intervenit la cazurile de violenţă domestică au emis, după analizarea situaţiei pe baza unui formular de evaluare a riscului, un Ordin de protecţie provizoriu, valabil 5 zile.
 
De exemplu, în cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au fost sesizaţi de către o femeie, de 38 de ani, din comuna Bolboși, cu privire la faptul că a fost agresată de către soțul său.
 
Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, de 52 de ani, din comuna Bolboși, că în timp ce se afla în curtea locuinței, pe fondul unor discuții contradictorii, ar fi exercitat acte de violențe asupra soției sale.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. Totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS