17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFermierii din Novaci, chemați să facă investiții noi în agricultură

Fermierii din Novaci, chemați să facă investiții noi în agricultură

Autoritățile din orașul Novaci vor prezenta marți, de la ora 11.00, oportunitățile de finanțare a proiectelor din zonele rurale.

Este vorba de o întâlnire de lucru cu cetățenii orașului Novaci, organizată de Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Gorj în colaborare cu Primăria Orașului Novaci, pe tema „Prezentarea oportunităților de finanțare în perioada de tranziție”.

Deoarece vor să stârnească interesul novăcenilor în realizarea de investiții din fonduri nerambursabile prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, în domenii precum agricultura, procesarea produselor agricole, zootehnice, autoritățile adresează fermierilor îndemnul de a participa la această acțiune de comunicare menită a declanșa inițiative care să asigure bunăstarea gospodăriilor localității și implicit, dezvoltarea localității și a zonei.

Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură Novaci în condițiile respectării regulilor de prevenție privind stoparea răspândirii virusului SARS COV 2.

Informarea reprezintă primul pas pentru o investiție reușită. Primăria oraşului Novaci îsi doreste cât mai mulți investitori locali.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS