14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAu intrat în vigoare noile restricții în Craiova

Au intrat în vigoare noile restricții în Craiova

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dolj a adoptat sâmbătă hotărârea prin care intră în vigoare noile restricții în Craiova, ca urmare a depășirii incidenței de 6 la mie.

Duminică, 3 octombrie, este prima zi în care deplasarea în afara locuinței este interzisă între orele 20:00 și 5:00. Sunt exceptate persoanele persoanele vaccinate și cele care au avut boala, între a 15-a și a 180-a zi după ce au fost confirmați. Interzicerea circulației pe timp de noapte este valabilă în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în localitățile cu incidența peste 6, dar mai mică de 7,5. Peste 7,5 la mie, restricția va fi valabilă și în timpul săptămânii.

Craiova avea sâmbătă o incidență de 7 la mie.

Pentru persoanele vaccinate sau trecute prin boală, evenimentele sportive, spectacolele, nunțile și botezurile pot fi organizate la jumătate din capacitatea spațiului (pentru nunți și botezuri, limita de participanți este de 200). Și cinematografele, sălile de jocuri, spațiile pentru copii și restaurantele rămân deschise la jumătate din capacitate.

Hotărârea CJSU Dolj, cu măsurile în vigoare și în alte localități din Dolj, poate fi consultată aici:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS