14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj“Adoptă Fericire”, adoptă un căţel de la Adăpostul canin Craiova

“Adoptă Fericire”, adoptă un căţel de la Adăpostul canin Craiova

Iubitorii de animale sunt invitaţi luni, 4 octombrie 2021, între orele 10:00 și 18:00, la Adăpostul canin Craiova, pentru a adopta unul dintre cățeii cazați aici sau doar pentru a vizita centrul.

Craiovenii care vor să adopte un căţel şi totodată să salveze un patruped pot adopta unul de la Adăpostul canin de la Breasta. Pot face aceasta luni, când are loc un târg de adopţii. Evenimentul are loc cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor și face parte din campania “Adoptă Fericire”, derulată de SC Salubritate Craiova SRL.

Adoptă un căţel!

În cazul exemplarelor care au stat în adăpost mai mult de șapte zile și sunt sterilizate, actele de adopție vor fi întocmite pe loc, câinii putând fi preluați de noii lor stăpâni chiar de la adăpost. Întregul proces de adopție este gratuit și fiecare cățel adoptat va primi un cadou de casă nouă constând într-un săculeț de hrană uscată, un bol și zgardă cu lesă din partea sponsorilor evenimentului, pet shop-ul Halta Cățelu și producătorul de hrană pentru animale Purina Pro Plan. Toții copiii care vor trece luni pragul Adăpostului canin Craiova vor primi baloane colorate din partea organizatorilor.

Câini din adăpostul canin de la Breasta

Scopul organizării evenimentului este creșterea numărului de adopții din Adăpostului, promovarea adopțiilor canine în rândul cetățenilor Craiovei dar și a creșterii responsabile a animalelor de companie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS