1.5 C
Craiova
luni, 6 decembrie, 2021
Știri de ultima orăLocalDoljUn Dorel a lăsat mai multe străzi din Craiova fără apă

Un Dorel a lăsat mai multe străzi din Craiova fără apă

Compania de Apă Oltenia SA este nevoită să întrerupă alimentarea cu apă potabilă în centrul Craiovei, în perimetrul cuprins între străzile Unirii – Gheorghe Chițu – Corneliu Coposu – Unirii.

Operatorul trebuie să remedieze o avarie majoră provocată de un agent economic, care executa o lucrare fără asistență tehnică din partea Companiei de Apă Oltenia, la conducta de alimentare cu apă, pe strada Unirii, nr. 197.Prin urmare,echipele Companiei intervin la fața locului pentru finalizarea cu operativitate a reparațiilor.          

          „Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zona menționată că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității şi culorii. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei”, se arată într-un comunicat CAO.

Compania de Apă Oltenia S.A., prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului de distribuție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

E oficial! Ce taxe de parcare vor plăti craiovenii...

Taxa de parcare pe domeniul public al municipiului Craiova a fost majorată cu 55%, din 2022.

ȘTIRI GdS