8.4 C
Craiova
joi, 19 mai, 2022
Știri de ultima orăLocalDoljDirectorul Termo Urban, la a treia prelungire de mandat

Directorul Termo Urban, la a treia prelungire de mandat

Directorul Termo Urban Craiova, Lorena Nicolăiță ar putea să rămână în continuare la conducerea SC Termo Urban.

Consilierii locali craioveni trebuie să decidă dacă păstrează actuala conducere a societății sau optează pentru schimbare. Municipalitatea a propus ca mandat acesteia să fie prelungit petru a doua oară de la numirea la conducerea societății care furnizează căldură orașului. Aceasta a fost numită la conducerea societății în luna mai a.c. Pentru o perioadă de două luni, iar la sfârșitul lunii iulie, mandatul i-a fost prelungit cu încă două luni, adică până în luna septembrie. De această dată executivul propune prelungirea mandatului directorului de la Termo până la sfârșitul acestui an.

În referatul care însoțeșete proiectul de Hotărâre de Consiliu se spune:

“Propunem promovarea proiectului de hotarâre privind: – aprobarea prelungirii duratei contractului de administrare al doamnei Nicolaiță Lorena, administrator al SC Termo Urban Craiova S.R.L pe o perioadă de trei luni, şi pe cale de consecinţă aprobarea actului adiţional la contractul de administrare încheiat între SC Termo Urban Craiova S.R.L. şi doamna Nicolaiță Lorena”.


ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Elev atacat cu un bolovan de un alt elev,...

Un minor de 14 ani, elev al Şcolii Gimnaziale „Mircea Eliade” din Craiova, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de distrugere, după ce a spart cu un bolovan luneta unui autoturism în care se afla un alt elev. Incidentul violent a avut loc luni seara, în faţa unităţii de învăţământ. Conducerea unităţii de învăţământ a explicat că se va întruni Consiliul Profesoral şi, "dacă va fi cazul cazul", se poate lua măsura scăderii notei la purtare a elevului care a produs incidentul.

ȘTIRI GdS