8.2 C
Craiova
miercuri, 20 octombrie, 2021
Știri de ultima orăLocalGorj: 60% dintre angajații SJU Târgu Jiu s-au vaccinat împotriva COVID-19

Gorj: 60% dintre angajații SJU Târgu Jiu s-au vaccinat împotriva COVID-19

73% dintre medicii angajați la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu s-au vaccinat, iar dintre asistenții medicali, 60% au ales și ei să se imunizeze COVID-19.

Personalul medical al SJU Târgu Jiu intră adesea în contact cu pacienții COVID-19 pozitivi, însă de la începutul campaniei naționale de vaccinare, cazurile de infectare în rândul angajaților au scăzut și, în ultimele luni, niciunul dintre cei care s-au îmbolnăvit nu au dezvoltat o formă gravă a bolii.

Personalul TESA al unității medicale este vaccinat în proporție de 40%, iar personalul de la curățenie în proporție de 23%.

Având în vedere ultimele precizări de la nivel național legate de demararea efectuării celei de-a treia doze de vaccin, Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu va redeschide Centrul de Vaccinare pentru asigurarea vaccinării doar a personalului propriu.

SJU va asigura personalul vaccinator corespunzător. Data estimată de redeschidere a acestui Centru de Vaccinare este 11 octombrie 2021.

Medicii coordonatori ai centrului vor fi dr. Constantin Mădălin Dinu, director medical al SJU Târgu-Jiu și medicul Dumitru Vlăduț, epidemiolog.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cioloș, admonestări pentru Șoșoacă: ”Aveți pe conștiință minciunile aruncate...

Premierul desemnat de președintele Klaus Iohannis, Dacian Cioloș, s-a dezlănțuit...

ȘTIRI GdS