25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorj: Bărbat reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Gorj: Bărbat reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Un bărbat, din Gorj, a ajuns duminică seară în arestul IPJ pentru încălcarea ordinului de protecție.

Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari au fost sesizați, duminică, prin apel 112, de către o tânără de 25 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că fostul său concubin o urmărește în trafic, pe raza comunei Bâlteni.

Polițiștii au efectuat verificări în trafic, ocazie cu care, pe raza localității Moi, au oprit pentru control un autoturism condus de apelantă, precum și un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care circulau unul în urma celuilalt.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit ca bărbatul a avut o relație de concubinaj cu tânăra, iar pe data de 18 septembrie, polițiști din cadrul Postului de Poliție Dănești au emis față de bărbat un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de cinci zile, fiindu-i interzis să se apropie de persoana vătămată la o distanță mai mică de 100 de metri.

S-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea măsurilor impuse printr-un ordin de protecție provizoriu, iar în continuarea cercetărilor efectuate, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS