10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPloieştenii s-au răzbunat! Sediul FCU Craiova a fost vandalizat

Ploieştenii s-au răzbunat! Sediul FCU Craiova a fost vandalizat

Sediul echipei de fotbal FCU Craiova a fost vandalizat, noaptea trecută, de susţinătorii echipei ACS Petrolul 52. Pe reţelele de socializare au apărut câteva fotografii în care se vede că pe zidurile sediului FCU Craiova au fost scrise mesaje obscene. În plus, susţinătorii echipei ploieştene au pus şi un banner cu mesaj vulgar.

După apariţia fotografiilor, poliţia s-a autosesizat. „În această dimineață, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că pe pereții exteriori ai unei clădiri situată pe strada Sfântul Dumitru, din Craiova, au fost scrise mesaje la adresa unui club de fotbal din localitate. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de distrugere. Cercetările continuă pentru identificarea persoanelor și tragerii acestora la raspundere. La finalizarea cercetărilor va fi propusă o soluție prin unitatea de parchet competentă“, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

Acest gest vine ca o răzbunare a susţinătorilor echipei ACS Petrolul 52. Anul trecut, în octombrie, înaintea meciului Petrolul Ploieşti – FCU Craiova, din Liga 2, un grup din Peluza Sud a mers la Ploieşti cu două zile înainte de meci şi a vandalizat sediul „lupilor galbeni“ de la Stadionul Ilie Oană. Apoi, suporterii s-au lăudat cu acest lucru pe reţelele de socializare.

Citeşte şi Valerică Găman și Lyes Houri s-au întâlnit cu fanii la mall (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS