3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA ieşit apă din asfalt, CAO a pus balize

A ieşit apă din asfalt, CAO a pus balize

A ieşit apă din asfalt pe strada Bariera Vâlcii din Craiova, timp de aproximativ două săptămâni. Compania de Apă Oltenia nu intervenise nici ieri, până la prânz, să repare avaria. Singurul lucru pe care l-a făcut CAO a fost să aducă două balize, care au încadrat zona unde era apă.

Gazeta de Sud a primit o sesizare din partea cetăţenilor care locuiesc pe strada Bariera Vâlcii, care s-au plâns că iese apă din asfalt şi că sesizarea lor către Compania de Apă Oltenia a fost zadarnică.

„De aproape două săptămâni este situaţia asta. Iese apă mereu şi începe să curgă pe stradă. Când e traficul mai mare, apa mai este luată pe roţile maşinilor şi se mai împrăştie. Însă, mai ales noaptea, când nu mai circulă maşinile, pur şi simplu apa iese din asfalt şi începe să curgă pe stradă în jos. Am sunat la CAO şi degeaba, nu au făcut nimic. Abia joi de dimineaţă au pus două balize mari aici. Dar pe noi nu ne ajută cu nimic. Pe noi ne interesează să se repare defecţiunea. Pur şi simplu au venit, s-au uitat şi au plecat“, a spus o femeie.

„Mă întreb cine plăteşte această apă“

Un alt craiovean care locuieşte în zonă şi care a văzut cum apa a curs în fiecare zi, continuu, era revoltat de situaţie. „Acesta este oraşul unde cam orice este posbill. Nu se poate să sunăm şi să spunem situaţia şi nimeni să nu ne bage în seama. De două săptămâni curge apă fără oprire. Mă întreb cine plăteşte această apă. E incredibil că trebuie să se scrie la ziar despre situaţie ca să se sesizeze şi ei şi să rezolve problema. Au pus balize ca şi când balizele repară singure avaria“, a mai adăugat un bărbat.

CAO a promis că intervine

După ce GdS a întrebat reprezentanţii CAO despre avarie, aceştia au promis o intervenţie imediată. „Se va interveni pe strada Bariera Vâlcii în cursul zilei de astăzi (n.r. joi), după ce echipa de specialitate a Companiei de Apă Oltenia va localiza cu exactitate avaria, folosind aparatura de detecție. Oamenii din acea zonă nu vor plăti aceste pierderi. Avaria este pe domeniul public, practic sunt pierderi tehnologice ale CAO. Oamenii plătesc doar ceea ce consumă în gospodărie“, au precizat aceştia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS