8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn nou contract pentru securizarea completă a Aeroportului Craiova

Un nou contract pentru securizarea completă a Aeroportului Craiova

Conducerea Aeroportului Internaţional Craiova a semnat, joi, contractul de proiectare şi execuţie pentru securizarea completă a obiectivului de investiţii „Securizare completă (outdoor-indoor) a Aeroportului Internaţional Craiova”.

Contractul face parte dintr-un proiect mai amplu privind creșterea nivelului de securitate al incintei aeroportuare, cu o valoarea totală de 76.014.000,91 lei inclusiv TVA, din care 54.352.674,38 lei reprezintă fonduri europene. Valoarea contractului semnat acum este de 25.337.593,40 lei cu TVA şi presupune şase obiective de investiţii. 

Este vorba de construirea unui drum tehnologic perimetral, de realizarea sistemului de iluminat a drumului tehnologic perimetral, de realizarea unui sistem de detecţie perimetrală cu sistem de televiziune în circuit închis şi sistem control acces pentru porţile de acces perimetrale, care să asigure supravegherea totală a perimetrului atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte, de reabilitarea şi extinderea sistemului CCTv de supraveghere a zonelor externe terminalelor şi a zonelor publice din interiorul terminalelor, de reabilitarea şi extinderea sistemului CCTv de supraveghere a zonelor externe terminalelor şi a zonelor publice din interiorul terminalelor şi de construirea unei remize pentru echipa de intervenţie. 

De lucrări se va ocupa Asocierea CIVITAS SYSTEMS SRL – KATO GROUP SRL – MINERALPORT SRL – ENERGOBIT SA, cea care a câştigat procedura de achiziţie publică. Constructorii au la dispoziţie un an să termine lucrarea: 60 de zile pentru proiectare şi 300 de zile pentru execuţia lucrărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS