10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPatru bărbați din Strehaia, cercetați după un scandal între două familii

Patru bărbați din Strehaia, cercetați după un scandal între două familii

Patru bărbați din Strehaia sunt cercetați pentru lovire și alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și linistii publice, ca urmare a unui conflict interfamilial.

Poliția orasului Strehaia a fost sesizată, marți seară, în jurul orei 22.30, prin numărul de urgență 112, de către o persoană de sex feminin, din Strehaia, cu privire la faptul că pe raza aceleiași localități are un conflict cu un bărbat, de 22 ani.

La fața locului s-au deplasat politiștii orașului Strehaia, care au stabilit că pe str. Negru Vodă din localitate a avut loc un conflict între doua familii, ca urmare a unei dispute generate de dreptul de proprietate asupra unui teren. În conflict au fost implicate șapte persoane, cu vârste cuprinse între 19-40 ani.

În urma altercației, două persoane au suferit leziuni și au fost transportate la Spitalul Judetean Drobeta Turnu Severin pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS