6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljHoț de biciclete, prins de poliție

Hoț de biciclete, prins de poliție

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au depistat un craiovean care fura biciclete. Bicicletele sustrase au fost recuperate de polițiștiși, iar bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost identificat , reținut și arestat preventiv.

,,Cauţi acul în carul cu fân! zicala a fost desfiinţată de către poliţiştii Seţiei 4 Poliţie Craiova,, este mesajul unui bărbat, de 51 de ani, din Craiova, pe care poliţiştii l-au sunat să îl anunţe că bicicleta fiului său, sustrasă în urmă cu aproximativ o lună de zile, a fost găsită.

Încă de la început am avut o senzaţie tare ciudată! Aceea că poliţiştii ştiau deja…Era acea senzaţie pe care o ai când ai în faţă profeşionişti care ştiu ce fac!, mai spune bărbatul.

Biciclete recuperate de polițiști

În urma activităţilor specifice, polițiști din cadrul Compartimentului Furturi Auto-Secția 4 Poliție Craiova au identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei, au recuperat bicicleta şi au restituit-o proprietarului. În acest fel au adus bucurie pe chipul fiului său, care nu şi-a pierdut speranţa că-şi va recupera bunul.

Totodata, alți 5 proprietari au intrat în posesia bunurilor, fiindu-le restituite bicicletele sustrase.

Bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost identificat și reținut de polițiști, în prezent fiind arestat preventiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS