6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRaiul dezmembrărilor pe bulevardul Râului

Raiul dezmembrărilor pe bulevardul Râului

Este cunoscut faptul că în Craiova pe bulevardul Râului este „raiul” dezmembrărilor ilegale. Cetăţenii de etnie care locuiesc în această zonă a oraşului îşi duc existenţa din metalul pe care îl procură din dezmembrări. În ciuda unor incursiuni ale Gărzii de Mediu, Poliţiei Locale, ISU în diferite locaţii, fenomenul nu poate fi stopat.

În seara zilei de miercuri, poliţiştii locali au identificat un amplasament, amenajat ilegal, pe str. Râului, în zona intersecției cu str. Emil Marghitu, unde se efectuează, fără forme legale, activități de dezmembrare şi comercializare fier şi componente auto.

Au fost depistate autobuze, camioane, remorci, grămezi de fiare și componente auto, gunoaie și elemente din material plastic – toate acestea afectând în mod indubital mediu și, implicit, sănătatea populației.Pe lângă sancțiunile aplicate de către polițiștii locali, urmează să fie înștiința și Garda de Mediu- Comisariatul Dolj, instituție ce este competentă cu verificarea tuturor formelor de legalitate privind protecția mediului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS