21.1 C
Craiova
vineri, 24 septembrie, 2021
Știri de ultima orăLocalZiua Energeticianului, sărbătorită marți la CEO

Ziua Energeticianului, sărbătorită marți la CEO

Cu prilejul Zilei Energeticianului, conducerea Complexului Energetic Oltenia transmite mulțumiri tuturor celor care au ales să-și dăruiască energia lor umană pentru a asigura fiecăruia dintre noi lumina și puterea energiei electrice.

„Ne exprimăm aprecierea și recunoștința pentru importanța strategică a activității desfășurate în scopul menținerii siguranței sistemului energetic românesc, respectiv pentru susținerea unei întregi economii.

Gândurile noastre se îndreaptă, deopotrivă, și către colegii care au plecat din sistem, dar a căror contribuție a fost decisivă pentru asigurarea unei treimi din energia țării, parcurgând zilnic un drum dificil în care erorile nu sunt permise.

De ziua meseriei, urăm energeticienilor „La mulți ani!”, sănătate, forță și pricepere pentru a traversa această perioadă dificilă, în care se impune mai mult ca niciodată mobilizarea tuturor eforturilor pentru a moderniza acest domeniu vital, prin consolidarea tendințelor de diversificare a resurselor energetice în consens cu evoluțiile care au loc în prezent pe plan regional și mondial”, potrivit unui anunț al Complexului Energetic Oltenia.

Ziua Energeticianului este sărbătorită pe 20 iulie. Angajații au primit tichete cadou în valoare de 1.550 de lei, potrivit CCM.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Tânără gravidă, lăsată să se chinuiască în travaliu până...

Părinții unei tinere gravide acuză de neglijență cadrele medicale...

ȘTIRI GdS