17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA vrut să plătească o oră de parcare, a fost taxat pentru 12 ore

A vrut să plătească o oră de parcare, a fost taxat pentru 12 ore

Un bărbat din Craiova a făcut o postare pe un grup de pe Facebook, în care se plânge că a fost taxat de 12 ori pentru o oră de parcare în centrul Craiovei. El mai menţionează că a trimis un singur mesaj.

„Tâlhărie pe față! Aplicația parcare Craiova, trimiți un SMS și-ți ia de 12 ori!“, aşa arată postarea bărbatului, la care acesta a ataşat două fotografii. În una dintre poze se vede cum a fost taxat de mai multe ori de aplicaţia prin care se face plata pentru parcările din oraşul nostru. În cea de-a doua fotografie se vede solicitarea făcută de bărbat pentru o oră de parcare, solicitare care apărea ca eşuată. Însă, apoi a primit 12 mesaje, cu taxarea aferentă de 50 de cenţi fiecare.

„Dacă se confirmă problema expusă, o să se storneze sumele plătite în plus“

Reprezentanţii Primăriei Craiova spun că au transmis să se facă o verificare între operatorul de telefonie mobilă şi operatorul care gestionează sistemul informatic.

„Din cauze ce nu depind de noi (spre exemplu lipsa semnal) mesajul a apărut ca şi cum nu a fost trimis şi telefonul/reţeaua mobilă a încercat să trimită de mai multe ori. Practic, reţeaua mobila (operatorul respectivei persoane) nu-i confirmă faptul că mesajul a fost trimis. Toate mesajele (primul şi toate celelalte reîncercări) au fost trimise şi au ajuns la operatorul care gestionează plata prin SMS a parcării, operator care a alocat orele de parcare conform cu numărul de mesaje primite. Am transmis să se facă o verificare între operatorul de telefonie mobilă şi operatorul care gestionează sistemul informatic şi, dacă se confirmă problema expusă de domnul respectiv, o să se storneze sumele plătite în plus“, au precizat, pentru Gazeta de Sud , reprezentanţii primăriei.

Aşadar, este posibil să fi fost vorba despre o eroare de reţea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS