5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA murit un membru important al comunității rome din Craiova

A murit un membru important al comunității rome din Craiova

Un membru important al comunității rome din Craiova a fost condus ieri pe ultimul drum, anunţă Romeo Tiberiade, presedintele Partidei Romilor Dolj, pe pagina s-a de facebook.

”Regele comunității rome din Craiova a fost condus ieri pe ultimul drum. Wyllyfort, cel mai iubit verișor al meu a fost unul din cei mai importanți membri ai etniei noastre. A iubit adevărul și a avut puterea de a aplana multe conflicte între romi și între romi și români. A împărțit dreptatea și a fost un om respectat.

Îi apreciez pe cei care păstrează și acum legea armistițiului și au cinstit memoria unui important stâlp al comunității.

Chiar dacă între diferite persoane din comunitate există neînțelegeri, în baza legii noastre au încheiat orice ostilitate pe perioada priveghiului și în ziua înmormântării, iar verișorul meu cel bun a făcut pace între acești oameni și după ce a trecut la cele veșnice.Îi asigur pe copiii vărului meu că le voi fi sprijin în tot ceea ce ei consideră ei că au nevoie din partea mea.Îi voi păstra vie amintirea vărului meu, cel care a fost un om care s-a bucurat de iubirea celor dragi lui”, a scris Romeo Tiberiade.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS